Copyright

 

DOGGY BAGGY® og Animals are friends® er begge registreret varemærker og alle rettigheder tilhører DOGGY BAGGY®.

Al tekst og alle illustrationer på doggybaggy.com tilhører DOGGY BAGGY®.

Det er strafbart at kopiere og/eller tage screenshots af materiale på doggybaggy.com

Ønsker du at dele noget fra denne hjemmeside med andre så gøres dette enten ved at kopiere webadressen og indsætte denne på sociale medier og lignende eller ved, at lave en aftale med mig om evt. at bruge tekst og illustrationer i en blog eller artikel du er ved at skrive.

Jeg forholder mig retten til, at annullere en aftale om brug af tekst og illustrationer fra doggybaggy.com, hvis jeg vurdere, at aftalen ikke bliver overholdt eller, at aftalen vurderes til, at have en skadelig effekt på virksomheden. Ved annullering af aftalen skal al tekst og illustrationer der er lånt fra doggybaggy.com slettes og al fremtidig brug af dette materiale er herved strafbart.

Alle digitale produkter som købes via doggybaggy.com indeholder ikke DRM. Dette er fravalgt for, at give dig, som kunde, den bedste oplevelse med dit produkt. Uden DRM kan du nemt flytte dit digitale produkt imellem dine enheder (computer, mobil, tablet) og du kan bruge dit produkt uden, at være afhængig af en internetforbindelse. Dette fravalg af brugen af DRM skal ikke misbruges og enhver deling af dit digitale produkt til andre enheder end dem du selv ejer, er strafbart. Dette gælder også familie og venner. Ved deling af det digitale produkt kan der blive startet en erstatningssag, hvor både personen som der har delt materialet og personen/personerne som der har modtaget materialet vil blive retsforfulgt.

Enhver brug af logoerne DOGGY BAGGY® og Animals are friends® er strafbart.

Det er ligeledes strafbart, at offentliggøre indhold fra bøger, e-bøger og lydbøger produceret af DOGGY BAGGY® og dette være sig på alle sociale medier, hjemmesider, radio, tv, aviser, blade osv.

Ved overtrædelse af reglerne kan man blive retsforfulgt og ved deling på steder, hvor indholdet ikke kan trækkes tilbage f.eks. i radio, blade, tv vil der blive startet en erstatningssag.