Hurtig info

Man bør til enhver tid læse handelsbetingelserne før man accepterer vilkårene for et køb, men har man det fint nok med at komme hurtigt igennem disse punkter, så har man muligheden for det her.

 

KUNDESERVICE

Jeg er en travl mand, men tag da chancen og ring til mig på (+45) 30 29 50 50. Du får dog langt større succes, hvis du benytter dig af kontaktformularen i stedet for.

 

LEVERING

For kunder i Danmark gælder det, at fragten koster 29 DKK, men køber du for mindst 500 DKK, så er fragten gratis. Tilbuddet om gratis levering gælder kun for fysiske produkter og ikke for digitale produkter, som sendes via mail.

Kunder udenfor Danmark betaler den fragt som udregnes ved kassen. Digitale produkter sendes gratis via mail.

 

COOKIE & PRIVATLIVSPOLITIK

Du er sikker hos mig. Intet bliver delt med tredje person og de oplysninger du giver mig, bliver udelukkende brugt til at give mig en fornemmelse af, hvilken målgruppe handler på min webshop.

 

FORTRYDELSESRET & RETURPOLITIK

Fortryder du dit køb, så kan du benytte dig af de 14 dages returret og sende varen tilbage i samme stand, som du modtog den i. Du vil herefter få refunderet beløbet minus fragtomkostningerne ved returnering. Benyt venligst denne returformular.

Er varen beskadiget ved modtagelse, så skal dette dokumenteres med billeder, og man vil i dette tilfælde ikke skulle betale for fragten ved returnering. Man kan vælge at modtage en ny vare eller få pengene retur.

Har du købt en digital vare så frafalder returretten i det øjeblik at du har trykket på det link som du modtog efter køb. Har du ikke trykket på linket, så kan du sende en besked ved at benytte returformularen og skrive at du har fortrudt dit køb. Linket vil herefter blive annulleret og du vil modtage dine penge retur.

 

HANDELSBETINGELSER

Alle priser på websiden er inkl. moms. Ved handel på websiden sker dette via en sikker forbindelse og du kan betale med Visa, Visa/Dankort, Visa Electron, MastarCard, MasterCard Debet, Mobilepay og Paypal. Der tages forbehold for tastefejl, forkerte priser mm. og din ordre kan i dette tilfælde blive annulleret.