Kundeservice

Det er muligt for danske kunder, at ringe til mig, men generelt så gør mine skiftende arbejdstider, at jeg ikke kan have en fast telefontid. Jeg vil derfor anbefale, at du benytter dig af kontaktformularen, da mails bliver checket løbende igennem dagen. Er det meget vigtigt for dig, at komme i telefonisk kontakt med mig, så kan du ligge en besked på min telefonsvarer, hvorefter jeg vil vende tilbage til dig. Jeg forholder mig dog retten til ikke at tage telefonen, hvis man ringer på upassende tidspunkter. Ukendt nummer og sms bliver aldrig besvaret.

Nummeret er 30295050.

Kunder udenfor Danmark bedes benytte kontaktformularen

Du kan bruge kontaktformularen til:

– At stille et spørgsmål

– Hvis der er problemer med en ordre

– Komme med ris og ros

– Sende en klage

– Meddele fejl ved hjemmesiden

– Komme med forespørgsler

– Give mig din personlige mening

– Fortælle, hvis du har set nogen bruge copyrighted materiale fra min hjemmeside og mine produkter

– Fortælle, hvis du har set nogen omtale mig, mine produkter eller min hjemmeside, det kan være både på godt og ondt

– Folk som ikke kan lide mine bøger eller har en personlig holdning til mig, kan også skrive til mig så længe man holder en sober tone.

– Hvis du vil have råd og tips til, hvordan man bliver forfatter, statist/skuespiller, model, starter virksomhed eller andet og så vil jeg forsøge at svare så godt jeg kan.

– Journalister kan kontakte mig angående interviews mm.

OBS. Min private Facebook profil er forbeholdt venner, familie, kollegaer og dem jeg samarbejder med (skuespillere, statister, modeller, komikere, sangere, strippere, dansere, aktivister, makeup-artister, castere, statistkordinator, filmfolk, fotografer, filmskole studerende, journalister og lign.) så hvis du kontakter mig der igennem så skal du enten kende mig personligt eller være i gruppen af folk som jeg kan få et samarbejde med. Alle andre henvendelser bliver henvist til at bruge kontaktformularen herinde.

Kontaktformular

    Upload dokumentation i form af billede eller video